Over ons

Veel mensen dromen er van om ooit nog eens iets heel anders te gaan doen. Wij, Hein Berns en Richard de Moel, hebben onze kans gepakt. Met een technische en financiële achtergrond, een gezonde portie ondernemerschap, creativiteit, inzet en doorzettingsvermogen hebben we de basis gelegd voor wat nu een mooi bedrijf is geworden met veel kennis op het gebied van vastgoedontwikkeling en bovenal; een heleboel voldoening. 

Missie en visie;

Voor de nabije toekomst is onze missie en visie helder: efficiënt, duurzaam en onderhoudsarm bouwen. Door optimaal gebruik te maken van de energie van zon, wind en bodem streven we naar een zo minimaal mogelijke inzet van technische installaties. 

Daarnaast is er extra aandacht voor het materiaalgebruik; door hier de juiste keuzes in te maken kunnen we de (terugkerende) onderhoudskosten van gebouwen sterk verminderen. 

Sponsoring;

Al geruime tijd kunnen een aantal sportverenigingen rekenen op onze steun. Hierdoor kunnen zij hun leden op een financieel aantrekkelijke manier laten sporten. Sporten zorgt naast veel plezier voor een verbindende kracht en een sterkere samenleving; hier profiteert uiteindelijk iedereen van. 

Quartet Projecten B.V. Neerlandia 5 1841 JK Stompetoren
Telefoon: 072 - 5090061 Fax: 072 - 5090062 E-mail: info@quartetprojecten.nl