Wij zijn Quartet Projecten

Quartet Projecten is een actieve partij op het gebied van (her)ontwikkeling van woningbouw, bedrijfspanden, maatschappelijk- en recreatief vastgoed. Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk Noord-Holland. 

Extra aandacht is er voor duurzame en energiezuinige woningen, waarbij het accent ligt op een goede schilisolatie, goede lucht- en kierdichting en minimaal gebruik van technische installaties en maximale focus op de mogelijkheden van zon, wind en bodem. Voorbeelden hiervan zijn een optimale oriëntatie ten opzichte van de zon, natuurlijke (nacht)ventilatie en zonne-energie. 

Wij werken objectief en onafhankelijk. Per project selecteren wij geschikte partners, zoals architecten, constructeurs en aannemersbedrijven om mee samen te werken. 

De afgelopen jaren hebben wij veel mooie projecten weten te realiseren. Op deze website tonen wij u een selectie van onze projecten. 

Uitgelicht

Broek in Waterland

Binnenkort start de verkoop van twee nieuw te realiseren vrijstaande woningen met berging, 2 eigen parkeerplaatsen per woning en zuidwest gelegen tuin aan het openbaar vaarwater. De riante woningen krijgen een ruime woonkamer, een fijne keuken met o... Lees verder →

Stompetoren

In haar vestigingsplaats Stompetoren wordt in samenwerking met gemeente Alkmaar gewerkt aan 12 aardgasloze en energiezuinige woningen. De woningen maken onderdeel uit van een nieuw dorpshart van Stompetoren. Het project koppelt wooncomfort aan m... Lees verder →

Recente Quartet projecten

Quartet Projecten B.V. Neerlandia 5 1841 JK Stompetoren
Telefoon: 072 - 5090061 Fax: 072 - 5090062 E-mail: info@quartetprojecten.nl